MikkoAhola

Vaiettu tabu: Miehet naisten seksiuhrina

 

Naisen seksiuhriksi joutunut Pentti tilittää. ”Elin onnellista ja rauhallista elämää Riitan kanssa, kun Eeva ilmestyi työpaikalleni ja siitä alkoi se meno. Eeva oli nuorempi ja pukeutui aina tiukkoihin vartalonmyötäisiin vaatteisiin, usein minihameisiin, korkokenkiin ja avokaulaisiin puseroihin. Se kesä oli kuuma, ja Eeva käytti usein hyvin kevyttä vaatetusta. En voinut vastustaa silmieni harhailua, kun Eeva tuli tuomaan jotain papereita, ja kumartui työpöytäni ääreen työntäen rintojaan esille. No, Eeva oli ystävällinen, positiivinen ja hymyili aina minulle, ja ennen pitkään päädyimme sitten yhteiseen sänkyyn.

Erohan siitä tuli. Siirryttiin Eevan kanssa yhteen asumaan, ja pian paljastui sitten millaiseen ruljanssiin sitä taas joutui. Eeva alkoi haaveilla lasten tekemisestä ja alkoi puhua yhteisen asunnon hankkimisesta kasvavalle perheelle. Olin jo Riitan kanssa käynyt saman ruljanssin läpi, ja odottelin jo pääseväni helpommalla elämässä, mutta ei. Asuntovelallisen asema, ja lapsista huolehtiminen alkoi uudestaan. Joudin toiseen kertaan toimimaan isän ja perheenelättäjän roolissa. Olisinpa vain jäänyt Riitan kanssa elämään, niin olisin päässyt halvemmalla. Mutta se Eeva tuli siihen niitä rintojaan esittelemään ja seksiä tarjoamaan…”

Näin käy yhä useammalle suomalaismiehelle. Naiset houkuttelevat jo yhden perheen omanneet miehet uudelleen suhteeseen, ja tekemään toiset lapset ja maksamaan perheelleen toisen omistusasunnon. Nuoremmat naikkoset kyttäävät hyvin toimeentulevia miehiä, ja ovat valmiina seksin avulla houkuttelemaan miehet pois rauhallisesta ja tutusta parisuhteestaan uussuhteeseen.

Nuoremmat naiset pistävät jo yhden perheen menot maksaneet miehet uuteen maksukierteeseen. Atte kertoo turhautuneena: ”Kyllä se otti koville, joudin taas painamaan ylitöitä ja tekemään kovaa tiliä, kun nuorempi vaimo vietti kahden lapsen kanssa kuusi vuotta kotona. Ensin toisen lapsen kanssa kolme vuotta, ja sitten taas toisen lapsen. Ja minä raadoin ja maksoin. Jo toisen kerran”.

Palkkatutkija Summanen on huomauttanut, että lapsiperheissä mies tekee työssä keskimäärin neljänneksen pidempää päivää, kuin lapsiperheen äiti omalla työpaikallaan.

Miesten seksuaalinen hyväksikäyttö on yleistä niin meillä, kuin muualla. Esimerkiksi Norjassa ollaan huolestuneita siitä, että yhä harvempi mies koskaan kokee isyyden iloa. Naiset ennemmin ”kierrättävät” hyvätuloisia miehiä, eli yksi hyvätuloinen mies tekee lapsia kahdelle tai jopa useammalle naiselle. Näin hyvätuloisista, tavoitellusta miehistä puristetaan kaikki mehut irti. Pienituloisemmat miehet saavat omaksi onnekseen olla rauhassa tällaisilta seksin avulla mukaansa houkuttelevilta nappaaja-naikkosilta.

Työpaikoillakin on huomattavissa ilmiö, jossa naisten pukeutuminen on muuttunut kohti avointa seksihoukuttelulinjaa. Polven yli nousevat minihameet ovat jo täysin hyväksyttyjä, useimmat naiset kopistelevat työtehtävissään korkokengissä, ja meikkaaminen on ennemminkin sääntö, kuin poikkeus. Mutta miksi? Miksi naiset työelämässä käyttävät rintoja korostavia vaatteita ja seksikkyyttä korostavia leikkauksia pukeutumisessaan? Syy on selvä. Naiset haluavat houkutella miehet seksiin, jotta näin saadaan kaikki mahdolliset miehet puristetuksi kuiviksi rahoistaan uudessa parisuhteessa. ”Miehistä pitää saada ottaa kaikki irti”, on naisten mottona. Seksiä käytetään häikäilemättä houkutuksena, kun varattuja perheenisiä napataan onnellisista ja jo suurimmaksi osaksi maksetuista avioliitoista uusiokäyttöön nuoremmalle naiselle.

Muslimit ovat tässä mielessä rehellisempiä. He suostu siihen, että naiset pukeutuvat seksikkäästi, sillä he eivät näe sitä oikeana, että aviomiehiä houkutellaan uuteen suhteeseen seksiasusteilla naisten toimesta. Muslimityylinen pukeutuminen olisi hyvä ratkaisu suomalaisillekin naisille, sillä mihin muuhun naiset seksikästä pukeutumista tarvitsevat, kuin miesten houkuttelemiseen elättäjäksi yhteisille lapsilleen ja heidän äidilleen.

Tilastot kertovat karua kieltää tästä ”hyvien miesten vamppaamisesta seksillä houkuttelulla”. Niissä avioeroissa, joissa mies on aloitteentekijänä, niin eron tullessa jopa 90 %:lla on valmiina uusi ihmissuhde naisen kanssa. Kun nainen on aloitteentekijänä, niin kyse on siitä, että kelvottomaksi katsottu mies dumpataan ulos parisuhteesta. Kelvolliset aviomiehet lähes aina siis houkutellaan avioliitosta uuteen suhteeseen ja tämä houkuttelu tapahtuu seksin avulla. Mitenkäs muuten.

Eikä tämä rajoitu vain Suomeen. Moni Thaimaassa käynyt mies on joutunut naisten seksiuhriksi. ”Thaimaassa naiset ovat ystävällisiä, ja tulevat auliisti tutustumaan ja ovat valmiita seksiin”, kertoo Pena Thaimaan rusketus kasvoillaan. ”Kuitenkin kaiken takana on lopulta raha. Seksiä ja ystävyyttä tarjotaan, mutta taka-ajatuksena on saada miehestä pankki-automaatti, joka myöhemmin elättää naisen ja hänen äitinsä ja sukunsakin. Aina tulee kaikenlaisia rahanpyyntöjä. Milloin on äidin vesipuhveli kuollut, ja tarvitaan rahaa uuteen puhveliin. Kerran tulin kotiin, ja vaimo vain hymyili, kun oli myynyt moottoripyöräni”. Suomalaiset miehet joutuvat siis naisten seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi sekä kotimaassaan, että ulkomailla. Miesten oikeutta pitää omat rahansa ja helpottaa työtahtia vuosien myötä ei kunnioiteta, vaan seksillä houkuttelemalla naiset puristavat miesten rahat omaan käyttöönsä. Ei ole ihme, että työssään stressaantuvat miehet sitten kuolevat keskimäärin seitsemän vuotta naisia nuorempina.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (113 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Seksikäs pukeutuminen ei nyt ole ihan sama kuin vamppaava pukeutuminen. Ja oletko ihan varma ettei peittely ohuilla kankailla ja hunnuilla ole vielä kiihottavampaa juuri miehille. Tuskin naisille kivaa kun rajoittaa elämää.

R. Tyyne Kuusela

Flirttailla voi vaikka avaruuspuvussa, tai sukelluspuvussa.

Kai Haavisto

Tuo on kyllä totta, mutta odotan tästä pientä kohua

Matti Jalagin

Tuo tyrkytys on oikeasti aivan kauheeta.

Minulle kävi kerrankin niin, että tuttu venäläinen madame soitti illalla myöhään ja pyysi käymään, koska oli asiaa.

No asia oli alle 20-vuotias serkkutyttö, joka oli tullut tälle daamille oppiin ja jouduin opetusvälineeksi koko helvetin yöksi.

Se kuuluisa kilinä kuului aamulla kahvin ja loisteliaan aamiaisen jälkeen pois kävellessä, mutta mieli oli kuin professorilla.

Naiset ovat koko käärmeitä, mutta on niissä rehellisiäkin ja osoitus on tuossa yllä.

Maksoin tietysti vuokran siitä, että sain olla siellä välineenä. Ja molemmille, koska eihän se serkkutyttö muuten olisi ymmärtänyt työn merkitystä ollenkaan.

Kummallakaan ei muuten ollut tatulointeja.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Niin ja sinä et vain voinut sanoa "ei", jos se niin haittasi!?!?

viljami nieminen

Luin tätä tekstiä hymyillen ja samalla mietin että tällaisille tarinoille on oikesti tilausta. Tarinoita veijareista, huijareista ja tyhmien temppujen tekijöistä.

Samalla ne myös kertovat jollain rehellisellä ja naivilla tavalla yhteiskunnassa vallitsevista stereotypiosta, peloista, haluista ja sankareista. Näiden tarinoiden keräämiseen Uusi Suomi voisi perustaa uuden palstan - huumorinvuoro.

Käyttäjän SelmaVilhunen kuva
Selma Vilhunen

Haluaisin kysyä Aholalta millaisena hän näkee miessukupuolen noin ylipäätään? Tämän kirjoituksen perusteella voisi ajatella, että Aholan käsitys miehistä on, että miehet eivät kykene muodostamaan omia mielipiteitä eivätkä ylipäätään vaikuttamaan elämänsä kulkuun millään tavalla.

Käyttäjän MarkoNiskanen kuva
Marko Niskanen

Tosissaanko kirjoitit Mikko? Esimerkkien miehet ovat ennenminkin oman tyhmyytensä uhreja.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Aina ei pysty kunnolla arvioimaan niitä vaaroja ja muutoksien seurauksia, joita uusi mahdollinen suhde aiheuttaa.

Käyttäjän MarkoNiskanen kuva
Marko Niskanen

Aivan, kysymys kuulukin olisiko syytä arvioida tätä ennen uuteen suhteeseen loikkaamista?Meinaan jossei tunne olevansa kykenevä hallitsemaan muutoksia ja seurauksia.Vai ei kai esimerkin Pentti omaksi panopuuksi uutta naista ottanut,kai hän tajusi että naisella on mahdollisesti (ja todennäköisesti) myös muita haaveita ja ambitioita tulevaisuuden suhteen kuin olla Pentin rakastaja?

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Jo muinaiset egyptiläiset (Nefernefernefer/Sinuhe egyptiläinen) tiesivät, että seksillä houkuttelemalla saa miehen ihastumaan, ja ihastumisen ja rakkauden huumassa menettämään järkensä ja harkintakykynsä. Tästä ihmiskunnan ikuisesta ongelmasta on kyse.

Käyttäjän MarkoNiskanen kuva
Marko Niskanen

Just, nyt ymmärsin.Liene kohdallani evoluutio jo toiminut ja tappanut tuon eläimellisen halun.

Piku Koo

M. Ahola, heh heh. Koetin heti katsoa, onko tämä (aikuis)viihdeosastoa. Ei ollut. Ehkä sekin huumoriasi sitten.

"Aina"? "Muutos"? Eihän mikään muutu, alkaa vaan alusta, kuten itsekin jo huomaat.

Eikös äitis tai isäs jo opettanut, ettei se vaihtamalla parane, silloin kun ekaa parisuhdekriisiäsi kävit ?

Joka tapauksessa, jos vanha suhde on niin kuivilla, että siitä on noin helppo lähteä, niin oikea ratkaisu se sitten on. Jos vaan terveys kestää nuorikon kanssa ja lompsa venyy.

Käyttäjän ViiviPartanen kuva
Viivi Partanen

Teit sitten miehestä olennon, joka ajattelee viettiensä ohjaamana. Huvittavaa tekstiä (mies uhrit ilman aivoja tai aivot pöksyissä)ottaen huomioon ihmiskaupan uhrina olevat naiset tai paremminkin nuoret tytöt, jotka toimivat prostituoituna. Niissäkin tapauksissa rahat menevät sutenööreille. Suosittelen sinulle luettavaksi teoksen Viktor Malarek: NATASHAT, seksibisneksen uhrit. Mitä tulee näihin Pentteihin joilla juttusi aloitit, niin voisi Pentille sanoa, että olisikohan pienen itsetutkimisen paikka?

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

En ole huolestunut ihmiskaupasta, koska en ole rasisti. Ne ovat eri ihmiset, jotka ovat niin huolissaan ja miettivät kovasti sitä, kuinka kauheita rikollisia ulkomaalaiset ovat, ja mitä kauheita rikoksia maahanmuuttajat tuovat tullessaan.

Käyttäjän ViiviPartanen kuva
Viivi Partanen

Kommentillani ei liene ole mitään tekemistä maahanmuuton tai rasismin kanssa.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Viiville: Niinhän ne kaikki sanoo.

Käyttäjän OskariIsiEllil kuva
Oskari Ellilä

Entäs kotimainen ihmiskauppa?

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Sinä siis et mitenkään kykene sanomaan "ei", jos nainen tarjoaa palveluitaan? Tämä on mahtavaa uhriutumista!

Käyttäjän TokeLahti kuva
Toke Lahti

Eikös tossa ole kehäpäätelmä, jos mies (tai nainen, tai kolmas) ei toimi viettiensä ohjaamana, niin miksi prostituutiota edes on? Varsinkaan sellaista johon liittyy "nuoret tytöt" ja ihmiskauppa?
Voisko olla, ettei probleema ole noin mustavalkoinen?

Taisto Merilä

Kiitos päivän parhaasta ja hauskimmasta blogista. En muista, että olisi aikaisemmin naurattanut alusta loppuun blogia lukiessa. Maksumiehiksi joutuneita ei välttämättä naurata, mutta ansalta välttyneitä huvittaa senkin edestä. Ja aivan kuin minun statukseni muka riittäisi moisten yritysten kohteeksi. Nyt pyyhitään Laasasella lattiaa aivan mennen tullen.

Kaisa Jalis

Mun veli ihan itsekin halusi lapsia ja perheen. Hän ei olekaan mies, jota viedään tissinmitalla...

Harvoilla miehillä on siis omat aivot tallella?

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

Kirjoitus on ilmeisesti jonkinsortin huumoria, joka ei minulle ihan avaudu:)

Esimerkkistoorisi tyyppi siis retkahti johonkin uuteen naiseen, ja teki täydessä valinnanvapaudessaan sitten ilmeisesti väärän valinnan vaihtaessaan uuteen ja dumpatessaan exänsä. Tällaisia ihastuksia, retkahduksia ja vääriä valintoja on tapahtuillut kaikille, sekä miehille että naisille. Se nyt on vaan elämä sellaista.
Kuvitteleekohan joku, että aviossa tai parisuhteessa elävät naiset ei koskaan ihastuile toisiin miehiin, ja ole tosi vaikean kysymyksen äärellä, ja "kiusauksen" alaisena sen suhteen että jääkö vanhaan suhteeseen vai uskaltaako uuteen - ihan kuten esimerkkitarinasi Pentti joka ihastui seksikkääseen Eevaan.

Länsimaihin nyt kuuluu vapaus pukeutua niin sexysti kuin huvittaa ja sellaiseeen retkahtaminen on täysin omalla vastuulla.

Jouko Koskinen

Huumorin pitääkin olla huvittavaa - jätesäkkimuoti se vasta huvittavaa onkin. Ja kiihottavaa, voin suositella useimmille 'länsimaisille' naisille. Voisi flaksi käydä paremmin kuin nakuna.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Ennen, kun naisilla oli vielä korkea sukupuolimoraali, niin seksiin ei suostuttu ennen papin aamenta. Kun asiat olivan näin, niin naimaton nainen ei voinut houkutella avioliitossa olevaa varattua miestä sivusuhteeseen seksin avulla. Ukkomihillä ei ollut motiivia ryhtyä sivusuhteisiin, kun niissä ei kuitenkaan saanut seksiä. Seksi on tärkeä motivaatiotekijä, joka saa varatun ukkomiehen ensin syrjähyppyyn, ja sitten sivusuhteeseen, josta myöhemmin muodostuu uusi avioliitto velvollisuuksineen, ja vanha vaimo dumpataan.

Nykysin sallitaan kaikki, ja sinkkunaiset häikäilemättä metsästävät varattuja miehiä. Suomessakin on netissä jo kaupallisia pettämissivustoja, jotka mainostavat itseään kivitalon seinän kokoisin julistein täällä pääkaupunkiseudulla.

Maailma muuttuu, kun naiset keksivät uusia tapoja pusertaa kaikki mehut miehistä ulos itselleen.

Kaisa Jalis

Sitä sinkkusivustoahan pitää yllä miehet, ja mainoksissakin ihan kuvottava Kanerva, miesten oma daiju suosikki.

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola

Sääli, sääli kiki parkaa.

Käyttäjän OskariIsiEllil kuva
Oskari Ellilä

Sepä se onkin kamalaa kun nykypäivänä kirkon valmiiksi sanellun moraalin sijaan pitää seurata omaa moraalia.
Käsittääkseni Pentti oli tässä jutussa synnin tekijä ja aviorikkoja
Eikö meillä ole mahdollisuutta vastustaa kiusausta?
Kuka on se joka sanoo kiusaukselle kyllä?
Sitä paitsi, vaikka vanhaan aikaan ei työkaveria harrastettukaan, niin maksullisissa kyllä käytiin.

Piku Koo

M. Ahola: >>>>>>>Ennen, kun naisilla oli vielä korkea sukupuolimoraali, niin seksiin ei suostuttu ennen papin aamenta. Kun asiat olivan näin, niin naimaton nainen ei voinut houkutella avioliitossa olevaa varattua miestä sivusuhteeseen seksin avulla. Ukkomihillä ei ollut motiivia ryhtyä sivusuhteisiin, kun niissä ei kuitenkaan saanut seksiä.>>>>>>>

Onpa sinulla idyllinen kuva entisajan romanssista. Lehtolapsia oli yllinkyllin, orpotalot täynnä. Herraskaiset adoptoi. Isäntä raiskasi piian joka kylässä - olikohan piian repsottava pellavapaita liian sexy ja pusersi spermat miehestä ulos, ööö sisään ?

Taiteilijat sekstailivat pariisilaishorojen kanssa, joiden piti vain selvitä elämästään kalliissa ja kurjassa kaupungissa. Äpäriä syntyi sielläkin. Gallen-Kallelan maalaus "Eksynyt" 1800 -luvun lopulta kuvaa metsässä istuvan sulkeutuneen näköisen tytön, vierellään palanut kanto. Maalauksen luonnoksessa kannon tilalla verinen vauvan ruumis.

Kyse oli siitä, että ennen naisten sukupuolimoraalia vahtivat miehet - isät, veljet ja liiton jälkeen aviomiehet. Muslimeillahan sama käytäntö vielä jatkuupi. Sinne vain lisäoppiin, jos ulkoa turvattu ja valvottu tapa kiinnostaa ja naisten puserrus alkaa liikaa ahdistaa. Turbaani ja kaapu päälle, niin takaan, että saat olla rauhassa.

Leikki sikseen - ei veljen valvonta välttämättä takaa naiselle sen parempaa. Sovittu aviomies voi olla hullu tai muuten vaan epäsopiva. Moni nainen hoiti sen oheen rakastajan, jos vain kaikelta yhteisön valvonnalta pystyi.

Käyttäjän akuaarva kuva
Aku Aarva

Mä niin toivon, että tää oli jonkinlainen vitsi. /naamakäsi

Jouko Koskinen

Jopas on vaikeata hyväksyä edes perusasioita. Eipä se estä hehkumasta rikastuttavalle monikulttuurille kaikilla maito- ym. rauhasten sisäeritteillä.

Nainen nyt vaan on luonnostaan moniavioinen, houkuttavuutta perustellaan muodilla huomaamatta että sen pointti on satatuhatta (ainakin) vuotta ollut se sama. Harvan miehen resurssit riittävät tuhanteen vaimoon kuten Salomolla. Selviämistaiston tiimellyksessä on tarpeeksi tekemistä yhdenkin tyydyttämisessä.

Auervaarailu sensijaan on niin poikkeava ilmiö että siitä on annettu lainvoiman saaneita oikeuspäätöksiä 'syyllisen' vahingoksi. Rikosnimikkeenä petos tjsp. Mies on aina vastuussa tekemisistään - nainen tuskin koskaan.

Kaisa Jalis

Jos nainen olisi moniavioinen, niin tuskin me vastustaisimme prostituutiota, ja tuskin silloin avioliittoja rikkoutuisi, kun miehet pettävät.

Jari Teräväinen

Ja nainen ei petä koskaan ?:P

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola

Minä olen elänyt vapaassa suhteessa avioliitossa ja se on kestänyt 48 vuotta.

Piku Koo

Tämän takia minä ihailen susia: ne ovat rakastettavan yksiavioisia. Siksi mies haluaa tappaa aina jommankumman alfa-parista, kateuttaan, koska itse ei pysty koskaan olemaan onnellinen yhden kanssa edes kymmentä vuotta.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Esimerkin mies ei ole kovin terveen kuuloinen. Ei siinä mitään jos tisseihin ja perseeseen haksahtaa, mutta kuka se käskee sen takia taloa ostamaan? Kaksi täysin erillistä asiaa ja kummassakin täysin harkinnanvarainen, oma päätös. Tällainen katsontakanta on juuri se, minkä feminisoituminen saa aikaan. Että uhreja tässä ollaan. Se ei ole hyväksi kenellekään, sillä lopputuloksena lennellään kuin lehdet ympäriinsä.

Jos puretaan tarina osiin, muodostuu kuva ihmisestä, jolle ei ole koskaan muodostunut minkäänlaista itsekontrollia (huonokin on parempi kuin ei mitään) ja sen lisäksi hän vaikuttaa myrkyllisesti läheisriippuvaiselta - aivan kuin kysymys olisi oikeasti valinnasta kahden parisuhteen välillä.

"Ei" on hyvä asia opetella sanomaan. Mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

j.olavi heikkinen

ihan suoralta kädeltä tätäkään skenaariota ei voi kieltää, viidenkympin villitys viimeistään ja jo orastava keski-ikäistyminen voi helposti suistaa miehenkin kuvittelemaan epärealistisia.

musliminaisten pukeutuminen voi olla ja onkin monesti aika seksikästä, vatsatanssijoista alkaen :)

Käyttäjän pasipulkkinen kuva
Pasi Pulkkinen

Niin, toisaalta ainut mitä suurimmalta osalta meistä jää tulevaisuudelle on jälkeläisemme, jos olemme onnekkaita. Eikä evoluution kautta ajateltuna muun kaltainen toiminta mielekästä olisikaan. Tämä kertoo juuri sen evoluutiosta kotoisin olevan voiman, joka meitä ohjaa jokapäiväisessä elämässämme.

Veikko Penttinen

Elämä opettaa. Ensin se napauttaa sormella, sitten kopauttaa nyrkillä ja jos sekään ei auta niin moukarilla. Viisas herää sormen napautukseen.

Oppiminen myös maksaa. Jos vaihtaa nuorempaan ja seksikkäämpään se vaatii hynää tai rutosti charmia. Elämässä ei ole ilmaista lounasta, eikä tarkasti ottaen seksiäkään.

Ns. ilmaisen seksin nauttijoille luonto on antanut maksuvälieeksi, joko pillun tai miehen tapauksessa George Clooneyn ulkonäön. Helkkarin hyvällä supliikillakin joku pärjää kohtalaisesti, ainakin jos hoitaa tarjoilun ja muut juoksevat menot.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Aviomies haksahtaa eroottiseen viettelijättäreen, koska hänen aivonsa ovat suvunjatkamisvaihteella säännöllisten orgamisen saannin ja parisuhteen hellyyden vähäisyyden vuoksi. Ratkaisuna on saattaa aivot kiintymisvaihteelle, jonka voi saavuttaa harrastamalla säännöllistä hellyyttä vaimon kanssa ja välttämällä seksiä, jossa saa orgasmin. Orgasmien saaminen saman kumppanin kanssa johtaa tyydytykseen ja turtumiseen, jolloin aivot etsivät alitajuisesti uusia seksikkäämpiä kumppaneita.

Asiasta lisää Cupid's Poisoned Arrow -kirjassa. Myös 1800-luvulla Oneida-yhdyskunnassa ihmisiä neuvottiin harrastamaan seksiä näin varsin positiivisin tuloksi kertomusten mukaan.

Tällä sivulla yleistä tietoa mm. idän seksimetodeista, Oneida-yhdyskunnasta ym.

http://www.reuniting.info/wisdom/male_continence_n...

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Kaisa, minusta sinulla on asenneongelma. Ajamasi asia on hyvä, mutta suhtautumisesi on epärakentava ja kielii pahoinvoinnista. Sättimisellä ei aikaansaada muutosta parempaa, vaan ymmärtämisellä ja opastamisella parempaan.

Kaisa Jalis

Voi olla, mutta mua alkaa sapettaa tässä iässä tämä iänikuinen kakaruus ja sen hyväksyminen miessukukunnan osalta.

Naisilla on velvollisuus kantaa vastuuta, mutta pikkupojilta ei saisi vaatia mitään?!

Minusta se asenne kielii äärimmäisestä tyhmyydestä, ei mistään muusta. Pitääkö tässä mennä aina riman ali, kaikessa?

Tapio Ahti

Nih, Kaisa on kuitenkin päässyt vaiheesta "kaikki miehet ovat" vaiheeseen "suurin osa miehistä on". Tutkimusten mukaan käänne voi parhaimmillaan johtaa jopa parantumiseen feminismin lietsomasta miesvihasta.

Piku Koo

Tapio Ahti, "miehet", niin Kaisa Jalis sanoi. Älä sinäkään vääristele toisen sanoja. On totta, että pojilta vaaditaan vähemmän kuria. Tytöt painostetaan jo pieninä ottamaan vastuu, olemaan kunnolla jne. Tai ainakin vielä 90 -luvulla kasvatus meni niin. Tämä näkyy kyllä muslimiperheissäkin. Pikkupojat kulkevat "maailmalla" mukana, tyttölapsia suojataan kodin uumeniin.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Sinulla on hyvä tarkoitus, mutta toivoisin, että voisit esittää asiasi rakentavammalla tavalla, jotta ajamasi asia edistyisi paremmin. Joskus voi auttaa, että ensin hyväksyy todellisuuden sellaisena kuin se on taistelematta vastaan ja sitten luovuudella ja viisaudella alkaa viemään sitä parempaan suuntaan.

Tapio Ahti

Joskus on revittävä, jotta voisi rakentaa.

Kaisa Jalis

Jos mulla on miesvihaa, johtuu se pelkästään omista ELÄVÄN ELÄMÄNKOKEMUKSSTA, ei feminismistä.

Kun miehet haluavat naisesta vain seksiä, itsekästä hyväksikäyttöä, alkaa vähitellen kypsyttää koko miessukukunta.

Materialistinen, itsekäs, äijämäinen paskiaismaisuus on oireyhtymä, jota eniten miehissä inhoan. Materialismista naisia syyttävät ovat yleensä miehiä, joille materia merkitsee liikaa. Materia = minuus ja hinta, jonka maksan 'sinusta', eli huorasta. Kuvottavaa, yksinkertaisesti.

Tapio Ahti

Kaisan erkaantuminen todellisuudesta on niin rajua, että hän kaupassa luulee, että se kaikki rihkama ja rääsy on tarkoitettu miehille.

Jos naisten materialismi on rääsyä ja rihkamaa, mitä on miesten materialismi? Se jota Kaisa vihaa. Tilastojen mukaan miehet käyttävät rahansa naisiin, perheeseen ja investointeihin.

Joo, on miehetkin materialisteja, ei sitä voi kieltää.

Piku Koo

T. Ahti, väärin, miehet ostavat elektroniikkaa, rihkamaa !
Autoja - rihkamaa ! Kaikkea, mikä parin vuoden päästä on tiputtanut arvonsa yli puoleen tai kolmannekseen.

Nainen käyttää rahansa lapsiin ja yhteisiin lomiin - jos sitä rahaa nyt on. Äiti joutuu tinkimään itsestään. Varsinkin niin tekee yksinhuoltaja.

Kaisa Jalis

En puhu kaupassa olevasta rihkamasta, jolla ei ole arvoa, eikä paljoa väliäkään. Samalla tavalla miehet ostavat teknisiä lelujaan yms. Vai ostavatko miehet vain tarpellista käyttötavartaa? Jotkut kuluttavat rahansa ryyppäämiseen.

Puhun siitä, että rakkaus latistetaan kulutustavaraksi ja toisista ihmisistä ei haluta muuta kuin seksiä. Henkilöllä tai ihmisten välisellä ihmissuhteella, ystävyydellä, ei ole väliä, vaan tissien koolla tai miltä minä näytän muiden silmissä tai saanko seksiä aina, kun haluan. Kuvottavan köyhä asenne.

Tapio Ahti

"Samalla tavalla miehet ostavat teknisiä lelujaan yms."

Sinun teoriasi mukaan kaupat ovat siis täynnä "miesten" leluja, ei naisten rihkamaa. Heh.

Seuraavaksi yrittänet todistaa, että kaupat täynnä naisten tavaroita, koska miehet.

Kaisa Jalis

Tapio Ahti, ymmärrystä vailla?

Ymmärsitkö kouluaikanasi lukemaasi tekstiä? (Sorry vittuilu, mutta en jaksa jankata.)

Jari Teräväinen

Kasia nyt keuhkoaa että kaikki on miesten syytä, jos nainen ajaa auton ojaan, sekin on miesten syy :P

Tapio Ahti

"Länsimaihin nyt kuuluu vapaus pukeutua niin sexysti kuin huvittaa ja sellaiseeen retkahtaminen on täysin omalla vastuulla."

Eli vilauttelu on ihan ok. Hyvä tietää. Eiku, ootas ... poliisi onkin eri mieltä: vain naiset saavat. Pahus.

Heikkisella suosittelen Saudi-Arabiaan muuttamista. Siellä on vatsatanssiperinne voimissaan haaremeissa. Tosin Heikkinen voisi tarkemmin ajatellen pikemmin päätyä vatsatanssijaksi kuin sen katsojaksi.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Iltalehdessä Simo Salminen tilittää sitä, miten huonosti hänelle kävi, kun joutui naisen seksihoukuttelun uhriksi, ja katui katkerasti avioeroaan jälkikäteen:

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012090916051213_vi...

Käyttäjän lauriholopainen kuva
Lauri Holopainen

No nih!

Tulihan se sieltä. On se vaan v...tu niin väärin, että tekemisistään joutuu kantamaan seuraukset, vaikkapa perustamaan uuden perheen.

Ihan vakavasti puhuen, kun nyt parisuhteeseen lähtee, Suomessa, Thaimaassa tai vaikka Kazhakstanissa, siitä seuraa tiettyjä velvollisuuksia, sinkkuelämä jää taakse, voipa jopa joutua yhteiseen talouteen sen uuden kumppanin kanssa. Mikäs tässä nyt sitten niin kovin ihmeellistä tai väärin on?

Mutta huijattuhan meitä miehiä on, naiset kun perkele pukeutuvat siten, että näyttävät hyvältä ja haluttavalta seksi- ja elämänkumppanilta ja taka-ajatuksena niillä on kuitenkin vain se kammottava parisuhde kaikkine velvollisuuksineen.

Petollisia otuksia.

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

Heh:),
Ahola;
"Suomessakin on netissä jo kaupallisia pettämissivustoja, ...kun naiset keksivät uusia tapoja pusertaa kaikki mehut miehistä ulos itselleen."

Eikös noilla sivustoilla tuppaa olemaan miesenemmistö kirjautuneena. Lisäksi olen ymmärtänyt että pettämissivuilla kummatkin osapuolet ovat aika monesti varattuja, vai onko siitä ollut tutkimusta ja uutista että siellä "sinkkunaiset häikäilemättä metsästävät" varattuja miehiä?
Plarailin sattuneesta syystä kesällä tuossa deittipalstoja ja olin yllättynyt kuinka roppakaupalla varatut miehet hakivat "salaseuraa". Naisten ilmoituksissa taas törmäsi tämän tästä mainintaan että "ei varatuille(!)". Itsekkin olen ehtinyt pari kertaa tapailemaan miestä, josta myöhemmin olen vasta tajunnut että se onkin naimisissa ja on perhettäkin. On muuten tosi ärsyttävää, kun ehtii ihastumaan johonkuhun, jonka joutuu dumppamaan siksi, että se olikin -ylläriylläri- varattu.

Voisi siis, jos haluaisi, yleistellä, että mitä tehdä kun varatut miehet on JUST TÄLLAISIA sinkkunaisten vedättäjä-valehtelijoita!:D
Yhtä validi totuushan se on, tämä "Miljan tarinan" perusteella, kuin mitä "Pentin tarina" on omalta näkökannaltaan.

Ja sitäpaitsi, harrastettiin sitä syrjähyppyjä ennenkin, silloin ei vaan erottu niin helposti, eli perheet eivät "hajonneet" pintapuolisesti ja tilastollisesti katsoen yhtä usein, vaikka olisi juossut puolisot vieraissa kuinka, kummatkin.

Kaisa Jalis

Olen muuten jo 18-vuotiaana tehnyt päätöksen, että varattuihin miehiin en koske. Jotkut ovat yrittäneet, jopa opettajatkin, mutta ei tehoa.

Ajattelin: "Jos toi pystyy pettämään vaimoaan/tyttöystäväänsä mun kanssa, niin ei ole mitään takeita siitä, ettenkö itse olisi jossain vaiheessa tuon vaimon asemassa, jota tuo tyyppi pettää."

Käyttäjän Kaalina kuva
Anni K. Leskelä

Öh. Melkoinen pettymys blogin otsikkoon nähden. Ajan hengen mukaan ironisesti teksti vaikenee autuaasti siitä oikeasti vaietusta tabusta "miehistä naisten seksiuhreina": myös miehiä voidaan käyttää seksuaalisesti hyväksi naisten toimesta.
Tätä edesauttaa ennen kaikkea kulttuuri, jossa terveen heteromiehen otaksutaan olevan oletusarvoisesti aina halukas seksiin vähintäänkin viehättävän naishenkilön kanssa - miestä ei siis voi painostaa seksiin, raiskata, jne - käsitys, jota btw mm. tämä blogikirjoitus vahvistaa.

Lisäksi, kuten yllä on jo huomautettu, käsitetään mies viettiensä pompoteltavissa olevaksi lapseksi, ja muistutetaan väsyneestä diktonomiasta, jossa nainen haluaa parisuhteen, mies seksiä, ja suhde on aina vaihtokauppaa näiden välillä.
Jos tarkoitus taas oli humoristinen, jäi epäselväksi, mille tässä irvaillaan. Sillekö, kuinka absurdi on ajatus miehistä oikeasti "seksiuhreina"? Vai sille, kuinka naisetkin Pentin tavoin hankkiutuvat "seksiuhreiksi" ihan omatoimisesti ja vapaaehtoisesti?
0/5, ei jatkoon.

Jouni Nordman

Itse tossa juuri autoin kaveria, kun uusi emäntä alko isommasta asunnosta vouhottamaan. Neuvvoin kaveria, että ei suostu yhtään ylitöitä tekemään enenpää, osottaen samalla kuinka paljon rahaa tarvitaan lisää kun isonpaan muutetaan. Perusteluikis anto että haluaa olla lapsien kanssa enemmän aikka, kun edellisessä liitossa ei siihe ollut aikaa ollut. Oli hyvin nopeesti vaimokkeella muuttunut mieli siitä tarvitaanko isonpaa asuntoa vai ei. Eli kun naiset pistää itse maksamaan haluamansa, silloin kanssa tietävät mitä se oikeesti maksaa.

Käyttäjän kirstityoton kuva
Kirsti Era

Ongelma ei siis ole miehen jalkojen - ja korvien - välissä vaan naisen? "Anna jumala anteeksi että naisen ruumis vietteli minut syntiin"? Ja tosiaan vielä sekin, ettei hempukoille riitä pikapano, vaan haluavat parisuhteeseen?!
Kertokaa olkaa kiltit, että kyseessä on massiivinen vitsi!

Käyttäjän PekkaPekuzeSilanto kuva
Pekka Silanto

Olet sie Ahola Melkoinen Pelle, Luuletko tosiaan että kaikki miehet on tuollaisia Luusereita että pettävät vaimoaan jos joku hiukan vilauttaa tissejään. Jos mies on niin tyhmä et maksaa kaiken mitä joku naikkonen vaatii niin siitä saa syyttää vain itseään, eikä kannata lehtien palstoilla vuodattaa.
Itse olin nuorempana töissä paikassa jossa oli 45 Naista ja
3 miestä(Toimisto) en todellakaan haksahtanut Naisiin vaikka olivat sinkkuja, sillä seurustelin silloin.

Jaakko Pyykkölä

Eli Pentti on tahdoton robotti, joka kaula-aukkoa vilauttamalla pyöräyttää mukulat ja rakentaa Jämerä-talon? Kasvattakaa nyt pallit, helvetti soikoon.

Käyttäjän JuliaSuikki kuva
Julia Suikki

Sain päivän parhaat naurut! Toivottavasti tätä ei ole kirjoitettu tosissaan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

No tuota...

Niputat aika estottomasti "naiset" ja "miehet", vaikka kumpaakin on moneen junaan.

Samalla koet yhteen muottiin niputtamasi "naiset" näissä asioissa syyllisiksi. Omasta mielestäni syyllisiä ovat fifty-sixty -prosentein kummatkin - tai eivät kummatkaan.

Tai sitten koettelet vain kepillä ohutta jäätä.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Vastuu on tässä tapauksessa miehillä. Suhteisiin voi olla menemättä, etenkin rinnakkaissuhteisiin. Oma itsekurin puute ja typeryys eivät ole yhteiskunnallisia ongelmia joista voisi oikein ketään syyttää. Voisiko tarjoilla reseptiksi seuraavaa:

1) Pysy pitkään parisuhteessa ennen kuin hankit lapsia ja opettele näkemään toinen sellaisena kuin hän on arjessa ja vaikeissakin tilanteissa.

2) Älä korjaa nykyisen suhteen ongelmia satunnaisilla partnereilla

3) Älä ainakaan niiden satunnaisten partnereiden kanssa etene suhteeseen epätoivon vimmalla, älä hanki uusia lapsia suhteen ensimmäisinä vuosina.

4) Jos sinua käytetään elättäjänä ihmiselle joka ei välitä sinusta, vaan jonka tarkoituksena on saada lapsi ja elintasosi kautta mahdollistaa lapsen hyvinvointi, virhe on sinun, koska ei tuosta voida mitään oikeutta käydä. Ole viisaampi jatkossa.

5) Ole ihan oikeasti viisaampi jatkossa. Jos et, niin sama tulee kohtalaisella varmuudella toistumaan.

Käyttäjän HannaMaariaNelimarkka kuva
Hanna Nelimarkka

Otsikon perusteella kuvittelin että bloggaus kertoo raiskatuista miehistä, mutta mikä iloinen yllätys! Kiitos päivän nauruista, tätä jaksaa hykerrellä vielä huomennakin. :)

Jarmo Skog

Tämän jutun otsikoksi sopisi myös:
Blogin lukijat sketsiuhrina

Käyttäjän JarmoNurmi kuva
Jarmo Nurmi

Olipa kerran mies, joka kysyi naiselta: "Tuletko vaimokseni?"
Nainen vastasi: "EN!"
Ja niin mies eli onnellisena elämänsä loppuun asti ja ajoi moottoripyörillä ja meni kalaan ja metsästämään ja pelasi golfia ja joi paljon kaljaa ja viskiä ja hänen pankkitilillään oli aina rahaa ja hän jätti joka kerta vessankannen ylös ja pieri kun halusi.

Käyttäjän TiiaRantanen kuva
Tiia Rantanen

Jos tää alijäämä-älynsä viljelijä on tosissaan, ni sanoisin, et on kyl SAIRASTA tekstiä!!
Ja sit taas toisaalta HYVÄLLÄ huumorillanikaan varustettuna en ymmärrä tuota, vaikka hää leikkis (tai jopa olisKII) "se" ZAKARIAS...

Merja Heikka

Hyväksikäytetyt miehet: ajattelin että juttu olisi jotain muuta, mutta hmmmm...no voihan tuon tietysti noinkin ajatella, että ovat uhreja.

Naiset kyllä joukostaan näkevät nämä tyypit, mutta miehet ovat joskus sokeita :)

Olen joskus kyllä kuullut, että noita juttuja väitettäisiin rakkaudeksi, siis miesten suusta. buhahaaaaaaa

Käyttäjän ReimaHonkasalo kuva
Reima Honkasalo

Surullista jutussa on se, että miehet esitetään aivottomina pässeinä, joita naiset voivat viedä narussa - kunhan vilauttavat vähän paljasta pintaa.

Jos mies joutuu toiseen tai vaikka kolmanteen kierrokseen "maksamaan" kaikki, niin kenen on syy? Toki nainen on ehkä käynyt heruttamassa, mutta eipä näitä miehiä ole väkipakolla vieraisiin viety.

Käsite "uskollisuus" tuntuu olevan täysin vieras käsite tässä yhteydessä. Tutustukaapa termiin ja miettikää miten se voisi vaikuttaa näiden maksutilanteiden syntymiseen...

Heikki Ojala

Luin kerran lintulajeista joiden naaraat parittelee puskissa usean eri uroksen kanssa ja ne vielä saavat urokset uskomaan että ovat pari, munat pesässä on juuri sen kuksimia, niinpä ne kantaa kaikki ruokaa naaraalle hiki hatussa. Toisaalta myös uroksilla on 2-3 muuta salarakasta jota elättävät, joten homma toimii.

Vaan ompa miehistä parhailla teatterissa ja sairaalassa varaa ainakin kolmeen perättäiseen pesueeseen. Toisinaan tosin nelos- tai viitosmuija nostaakin kytkintä nelikypäsenä itse, kun on vielä verevä, lapset pärjää jo teineinä, ja 15-20 vuotta vanhempi ukko jää kusemaan kalsareihinsa, terveydestä riippuen. Plussapuolelle jää 6-8 lasta joihin voi sitte tutustua niinku aikuisina viimeistään, ja 5-25 vuotta nuorempaa lihaa koko miehuusiän ajan.

Käyttäjän Jukkaakula kuva
Jukka Aakula

Hauska juttu - repesin. Lyhennetty versio: "Pentti saa seksikkään naisen ja alkaa narista, kun naisen pito aiheuttaa hänelle stressiä."

Jos on pilluvetoinen niin on pilluvetoinen. Turha siitä muita ihmisiä on syyttää tai yhteiskuntaa.

Käyttäjän AkiLaukkanen kuva
Aki Laukkanen

On se kyllä kauheaa olla mies. =(
Ajatelkaa nyt minkämoista tämä on, kun ei ole lainkaan yksityisyyttä tai vapaata tahtoa. Väkisin vaan tungetaan tissejä naamaan, vaikka kuinka kieltäisi. Sitten sitä huomaa jotenkin selittämättömästi päätyneensä vieraaseen sänkyyn ja täysin tietämättään ja tahtomattaan pakotetuksi seksiinkin. Erokin tulee ylhäältä annettuna, ja niin sitä sitten vaan joutuu uudestaan perheenelättäjäksi ilman valitusoikeutta.

Ylipäätään asioita vaan tapahtuu, eikä avuton miesparka voi niihin mitenkään vaikuttaa. Yhtä helvettiä on tämä miehen elämä.

Kuvitelkaa jos kaiken lisäksi vielä olisi vastuussa omista teoistaan; kyllä se on kaiken tämän päälle jo ihan liikaa vaadittu! Joku tolkku sentään...

incaannica .

Päivän hauskin kirjoitus! Kiitos!

Koska tämä on selvästi vain muutaman miehen ongelma miksei heille voitaisi tarjota ilmaista kastraatio palvelua kun ensimmäinen vaimo, lapsi ja talo on saavutettu? Olisi varmaan tehokkaampaa kuin se että muutettaisiin naisten pukeutuminen burkaan...

Käyttäjän RiittaIkonen kuva
Riitta Ikonen

viikon paras vitsi tää kirjoitus...ihan turha ruikuttaa..itehän olit vietävissä..

Jari Reinikka

Naiset käyttävät seksuaalisuuttaan mm. pukeutumalla jotta saisivat miehet kiinnostumaan? Wau ihanko totta. Varatut miehet kiinnostavat naisia? Tottakai, koska kaikki parhaat ovat varattuja. Jos et ole, niin olet joko looser tai player. Ei mitään uutta auringon alla...

Käyttäjän JenniBernstein kuva
Jenni Bernstein

Voi poloisia, heikkoja miesparkoja! Ehkäpä kirjoittaja voisi jakaa tätä huomattavaa "ylijäämä-älykkyyttään" näille heikoille miesrassukoille, jotta he voisivat järjen avulla paremmin vastustaa näitä katalia viettelijättäriä?

Jari Reinikka

Hauska lukea myös naisten kommentteja asiasta. Blogissa kuvattu nainen on juuri sellainen josta muut naiset puhuvat paskaa selän takana, juuri se sama nainen jonka vuoksi ollaan mustasukkaisia ja nyt heissä ei ole mitään vikaa? Aika huvittavaa...

Käyttäjän KatjaKurhela kuva
Katja Kurhela

Ette ole tosissanne?!? :D Pari asiallista kommenttia ja loput on naisia jotka haukkuvat miehiä tai miehiä jotka haukkuvat naisia? Todella aikuismaista. Tekstissä kuvailtuja naisia todellakin on olemassa ja se on sääli sinänsä, mutta kyllä tosimiehen pitää osata sanoa ei. Tämä Pentti sanoi, että oli onnellinen Riitan kanssa, mutta ku Eeva näytti tissivakoa, nii oli pakko pettää???? Eihän tuo kuulosta järkevältä mitenkään päin. Sama kuin menet kauppaan ja ostat 7 tehosekoitinta sekä selität "uhrina", että se myyjä niin tyrkytti niitä, jouduin kieron myyjän uhriksi. Se myyjä puhu nii kauniisti ja ystävällisesti näistä. Kuinka moni on oikeasti niin "aivotoiminnallisesti rajoittunut", että pitää sitä tehsekoittimien ostajaa uhrina? Minä en vihaa miehiä enkä naisia, molemmissa sukupuolessa löytyy omat raadolliset puolensa, muttá tämän blogiteksin avulla ei kyllä porauduttu mihinkään todelliseen ongelmaan. Järkevyyttä aiheisiin tai siirtyminen huumorisivustojen puolelle.

Timo Härtsi

Jotkut miehet on idiootteja, tämä nyt tuskin on mikään uutinen ja jotkut naiset käyttävät miehiä hyväkseen, tämäkään ei ole mikään uutinen. Turha kai itsestäänselvyyksistä on tämän enempää jauhaa.

Käyttäjän ArtoMkinen kuva
Arto Mäkinen

Seksuaalinen hyväksikäyttö ei ehkä ole oikea nimike mutta muuten on asiaa.

Seksiä ei varmaan siittämisen jälkeen tuossa kuviossa pahemmin saa, sen nämä naiset sitten hakevat joltakin toiselta.

Käyttäjän TanjaGentsch kuva
Tanja Gentsch

Onhan se kiva että keskustelua syntyy, mutta ehkä lähti hiukan rönsyilemään.Taidettiin kirjoittaa että "kaikki tietää minkälaista on kun rakastuu tms". Kirjoituksessa ei kuitenkaan siitä ollut puhetta vaan siitä miten nainen mm pukeutumisellaan aiheutti Pentille ikävän tilanteen.Rakkaudestahan ei puhuttu mitään.Miehiä ja yhtä lailla naisia on moneen lähtöön. Tämä varmaan aiheutti keskustelua ehkä jo hiukan harhaanjohtavan (omasta mielestäni ainakin) otsikon perusteella. Kyllähän aikuinen ja ei holhouksen alainen on itse vastuussa omista tekemisistään. Jos et ymmärrä että saatat siittää lapsen/tulla raskaaksi harrastamalla suojaamatonta seksiä niin ketä syytät (mies tai nainen)? Jos et ymmärrä mitä vastuita esim vanhemmuus tai taloudelliset asiat tuo tullessaan, ketä syytät? Perusajatushan on että vastuu on useimmiten jollakin muulla, ei minulla itselläni. Jos lapseni juoksee autotielle, eikä kuski ehdi nähdä tilannetta/reagoida (ihmisen reaktiokykyä kun voidaan mitata) niin ketä syytät - kuskia tietysti! Ei sillä väliä että MINUN olisi pitänyt pitää itse huolta siitä ettei lapseni pääse autotielle. Kaupan hylly kaatuu niskaan, kun sitä rynkytät - kaupan vika kun eivät olleet pultanneet sitä kiinni betoniseinään. Join liikaa viinaa - alkon vika kun kauppa oli auki ja viina halpaa. Tasa-arvosta kun puhutaan ja täälläkin nyt monesti kommentoitu että naiset pyhimyksiä yms, niin olisi toki toivottavaa että "ämmä", "kana", "akka", "sirkushuvi-täti" yms mielenkiintoiset viittaukset naisiin, voisi kirjoituksissa karsia ja ihan vaan puhua naisista, eikö vaan? Mies, "äijä", "kukko" rinnastettavissa edellämainittuhin mutta jännästi nuo uudelleennimitykset vaan tulee miehiltä... Antaa hyvän kuvan asenteista, mutta toivon että syy on kuitenkin ihan vain kirjoittajan katkeruus. Eipä muuta

Käyttäjän TanjaGentsch kuva
Tanja Gentsch

Tulipa sittenkin vielä muuta ;)
En tiedä onko väittämä että naiset ihastuu/rakastuu herkemmin faktaa, mutta uskon että ihastuminen/rakastuminen on suurin syy miksi naiset tulee huijatuiksi. Ei naiset näistä kehtaa yleisesti huudella. Nainen syyttää tapahtuneesta useimmiten itseään.
Miehen tarina, kuten tämäkin, että on tullut huijatuksi naisen pukeutumisen, flirttailemisen yms johdosta ei kuitenkaan ole mielestäni rinnastettavissa yllämainittuun. Hiukan eri asia tulla huijatuksi koska oli rakastunut/ihastunut kuin se että tulee huijatuksi koska työkaveri käveli minihameessa ja tissivako vilkkui. Miehessä mahdollisesti aiheutunut "tunnetila" ei ehkä ole rinnastettavissa rakastumisen tunnetilaan tai sen aiheuttamiin vaikutuksiin. Voin olla täysin väärässäkin, en miesten puolesta voi varmuudella sanoa.
"Silloisen kumppanin kanssa oli kaikki hyvin mutta kun se työkaveri nyt vaan oli niin tyrkyllä, etten voinut tehdä mitään...lapsi syntyi ihan itsestään ja nimi asuntolainapapereihinkin vaan tuli jostain, ei se mun vika ole".
Ikävä tilanne varmaankin, mutta kyse kaiketi aikuisesta, elämänkokemusta omaavasta henkilöstä, joka osaa tehdä valintoja. Kaikki valinnat ei aina ole parhaita mahdollisia, mutta toisen syyttäminen ei varmastikaan ole pidemmän päälle ratkaisu. Jos näin kävisi samalle henkilölle uudestaan (oli sukupuoli mikä tahansa), syyttäisikö hän taas tuota uutta, tyrkyllä ollutta naista/itseään rakastamaan saanutta miestä? Jos vika ei aluperin ollut itsessä,mitä siitä oppimaan kun vika on jatkossakin jossakin toisessa.

Käyttäjän almafiina kuva
Anki Heikkinen

Ei pitäisi tuhlata näihin aikaansa, muttah...

"Naiset houkuttelevat jo yhden perheen omanneet miehet uudelleen suhteeseen, ja tekemään toiset lapset ja maksamaan perheelleen toisen omistusasunnon."

Yksikin syy, miksi miehen pitäisi tähän suostua? Tekstisi mukaan miehet ovat sokeita seksin perässä juoksijoita, joita ei moraali tai ylipäänsä mikään pidättele. Toivottavasti eivät sentään.
En näe myöskään syytä ottaa muslimien pukeutumistavoista mallia.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys
Käyttäjän SuviLahti kuva
Suvi Lahti

Ja miehienhän on AIVAN PAKKO juosta p*llun perässä aivottomina zombeina heti kun sitä vaan on tarjolla?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Joskus sanottiin, että miehet ovat älykkäitä, ja naiset elävät tunteidensa orjina.

Kun luin tämän, tuli sellainen tunne, että taitaa se äly piillä sittenkin naisten päässä, ja miehet ovat viettiensä heiteltävissä.

Naisenko vika se on, jos mies jättää vanhan vaimonsa ja ottaa tilalle synnytysikäisen nuoren naisen? Oletteko te miehet ihan oikeasti noin saamarin tyhmiä?

Piku Koo

Kyllä, äly asuu paljolti pilussa nykyään.

Käyttäjän paippamalila kuva
paivi malila

Jospa kyse on vain lisääntymisvietistä ? O.o

Käyttäjän ErkkiPasanen kuva
Erkki Pasanen

hyvin yksinkertaisesti rakkaat kommentoijat!!!kun provosoidaan,niin ei provosoiduta!!!

Jukka Suominen

Hei vatipää, pidä se penis siellä pöksyissä ja pysy uskollisena vaimollesi. Säästyy ne rahat sitten.

PS. En suosittele käyntiä rannalla, myös siellä nämä seksin nälkäiset pikku pyllyiset ja vähäpukeiset tyttöset yrittävät imeä sinulta viimeisenkin pennin.

Käyttäjän TuijaWastinesluoma kuva
Tuija Wastinesluoma

Mieleen tulee hyvä esimerkki Esa Saarisen luennolta aiemmin. Päätös uskollisuudesta yms. pitää tehdä ETUKÄTEEN :)! Ei auta valittaa, jos jokin ulkonen avu on vienyt mukanaan ja sen takia on pistänyt kaiken itselleen tärkeän uhkapeliin vain hetken huumasta :). Pitää vain etukäteen tiedostaa, mitä hetken hurma voi mukanaan viedä ja tuoda, ja tehdä itselleen periaatepäätös perustellusti ETUKÄTEEN ja ymmärtää, mitä todella menettää :) ja onko se sen arvoista?

Yksinkertaista... :D ..

Käyttäjän tanjakaaria kuva
Tanja Kaaria

Aika yksipuolinen teksti...
Entäs ne naiset jotka oikeasti rakastuu mieheen jolla on perhe ja joka lupaa maat ja taivaat koska ovat "ihastuneita"?
Nuoret naiset monesti eivät ymmärrä että perheellisellä miehellä on vastuu myös perheestä jonka he jättävät taakseen.
Tai mitenkäs se nainen jonka mies jättää nuoremman takia, kai hänelläkin on lupa tavata uusi mies, oli se sitten perheellinen tai ei...

Mulla oikeesti palaa hihat pelkästään ajatuksesta että naiset käyttävät miehiä kustantamaan omat perheunelmansa. Eiks oikeesti jo voitaisi päästä yli tästä iänikuisesta sodasta miesten ja naisten välillä ja aletaan jokainen ihan yksilöinä ottamaan vastuu omista virheistä.

max thiele

Senkin ihmisriekaleet! Tässähän on nyt siis kyse "teidän" kyvyttömyydestänne sanoa ei. Eihän kenellekkää voi tulla yllätyksenä että naiset tahtovat suhteeltaaan muutakin kuin seksiä, eli jos haluat päästä halvalla/helpolla avaa internet katso aikuisviihdettä ja masturboi

Käyttäjän NikoTiinanen kuva
Niko Tiinanen

Pidän tässä kirjoituksessa erityisesti taustalla pyörivästä oletuksesta, jonka mukaan miehet ovat täysin vietävissä olevia vässyköitä, jotka eivät ole vastuussa omasta pariutumiskäyttäytymisestään.

Myös ylimalkainen ja holhoava toteamus "[...], sillä mihin muuhun naiset seksikästä pukeutumista tarvitsevat, kuin miesten houkuttelemiseen elättäjäksi yhteisille lapsilleen ja heidän äidilleen." lämmitti.

Käyttäjän TeppoPlnen kuva
Teppo Pölönen

Niin Thaimaassa tapahtuvan seksuaalisen hyväksikäytön uhreja ovat nimenomaan valkoihoiset miehet? Todella mautonta, Mikko.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Tässä on vaadittu, että miehen kuuluu säilyttää järkensä ja toimia vastuullisesti.

Tätä voisi verrata siihen vaatimukseen, jonka pro-life-liikkeen kannattajat esittävät naisille. Pro-life-liikkeen mukaan nainen voi halutessaan käyttää ehkäisyä, mutta tilanteessa, jos hän on tullut raskaaksi, hänen tulee kantaa vastuu omasta käyttäytymisestään eikä hänelle tule sallia aborttia.

Jos Mitt Romney voittaa USA:n vaalit, niin vapaa aborttioikeus tullaan ilmeisesti kumoamaan USA:ssa.

Käyttäjän OskariIsiEllil kuva
Oskari Ellilä

Ihan kaikella kunnioituksella mut tangoon tarvitaan aina kaks. Et kirjoituksessasi sanonut että Pentti oltaisiin väkipakolla raiskattu.
Vaikka nainen olisi Pentin kuinka hurmannut ja tissejään esittelemällä viekkaasti sänkyynsä huijannut, oli Pentillä mahdollisuus perääntyä tilanteesta loppuun asti. Se että meillä miehillä on siitin ja kivekset ei anna meille vastuuvapautta omista teoistamme. Seksin suhteen tai muutenkaan. Ole Pentti mies ja ota vastuu teoistasi.
Onhan se pain v...tä et ukkomiehiä pokaillaan, mikäli Pentti oli kertonut olevansa ukkomies, mut Pentti oli varmasti tasan tietoinen siitä mihin oli ryhtymässä.
Jos vaimo ei enää tyydytä ja haluaa vaihtaa nuorempaa ni koittais löytää edes sen verran selkärankaa et kertois ensin vaimolleen asiasta.
Inhottavaa ku aikuinen mies vääntää tollasta marttyyriskeidaa.

Käyttäjän TimmyTimmyy kuva
Timmy Timmyy

Hei jos nyt lähdetään siitä, että mitä helvettiä teette ees tänne lisää tätä ihmissaastaa?!
Maapallo on jo valmiiksi ylikansoittunut ja typerät ihmiset pukkaa vaan lisää lapsia maailmaan. Todella monet ongelmat (tarvitseeko edes luetella???) johtuu siitä, että täällä vaan on (liikaa, lähinnä ollenkaan) ihmisiä.
Minkä takia ihmiset edes haluavat jatkaa sukuaan? Kuvittelevatko he olevansa jotenkin niin hienoja ja arvokkaita yksilöitä, että on jotenkin positiivinen asia levittää lisää saastaa tänne?
Tästäkin ongelmasta selvittäisiin, jos kukaan ei tekisi lapsia. Eipä olisi lunttuja heiluttelemassa utareitaan eikä miehiä uhreina eikä etenkään niiden parkuvia, rääkyviä toukkia, jotka on ihan samanlaista ihmispaskaa kuin kaikki muutkin ihmiset.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Minä varmaan olen sitten miesten seksiuhri, kun joka kesä en saa silmiäni pois puolialastomista ja hyväkroppaisista miehistä - onneksi olen sinkku, niin ei haittaa vaikka käviskin polkaseen joka toista tietyömaan tekijää.

Mutta koskaan en ole ymmärtänyt sitä, että kuinka niin monella suomalaisella miehellä seksikkäästi pukeutuva nainen on se kaiken pahan alku? Miehessäkö itsessään ei ole vikaa jos mies itse tietää olevansa naimisissa ja on lapsia ja koti ja perhe jne...?

"" Eikä tämä rajoitu vain Suomeen. Moni Thaimaassa käynyt mies on joutunut naisten seksiuhriksi. ”Thaimaassa naiset ovat ystävällisiä, ja tulevat auliisti tutustumaan ja ovat valmiita seksiin”,""

Niin ja miehen on niin vaikea kieltäytyä kun sitä piparia ja silliä on tarjolla? "Siis aivan kauheaa, jos nainen on valmis seksiin ja haluaa rahaa siitä, enkä minä pysty sanomaan: EI! Ja sitten meni vaimo ja lapset ja asunto"

Käyttäjän AnnikaYrjl kuva
Annika Yrjölä

Ihan todella vaikea ottaa tätä edes puolitosissaan :D Luin, nauroin ja yritin vakavoitua. Ei vaan onnistu, kun en saa mielestäni ajatusta niin vietävissä olevasta ihmisestä, että yrittäisi varmaan yhtyä televisioonkin jos siellä tissit näkisi.

Mutta on se varmasti vaikeaa, jos muna tunkee läpi vetskaristakin. Tästä ongelmasta kärsiville minulla on Pirkka-niksi:

Seuraavan kerran vaginan uhkaavasti lähestyessä omia sukupuolielimiä peittäkää ne parilla vanhoja sukkahousuja (jotka luonnollisesti kulkevat mukana jokaisen turvallisuudestaan piittaavan miehen taskussa). Useimmat naissukupuolen edustajat kokevat kyseisen liikkeen hämmentävänä, jopa saalistusviettiä heikentävänä. Tämän valeasun turvin munansa vietävissä oleva tahdoton ihminen saa lisäaikaa pakenemiseen tai sanan "EI" muodostamiseen.

Kun aggressiivista emätintä on päästy karkuun, oman kankensa voi rauhoittaa perinteisesti masturboimalla. Tilanne on hallinnassa - aina seuraavaan taisteluun asti, tietenkin.

Annemi Sand

Voi elämä mikä fossiili olet.

Maria Sjöberg

Oletko humalassa? haluatko provosoida? vai halusitko vain vääntää vitsin? koska tää teksti ei voi olla muuta! :-D Eikös miehilläkin pitäisi olla jonkinmoinen seksimoraali eikä vain naisilla?? Entäs ne komeat, lihaksikkaat, huumorintajuiset ja flirttailevat miehet? Voih kyllä tätä perheenäitiä nyt viedään... ai niin hetkinen! ei viedäkään mä en ole ensinnäkään niin pinnallinen kuin tämä kirjoittamasi teksti, toisekseen pystyn sanomaan EI vaikka komealla miehellä komeilisikin kumpu haarovälissä houkuttelevasti. Ja ai niin... olen seksuaalisesti moraaliton koska pukeudun mm. kesällä helteellä kevyisiin vaatteisiin ja saattaa kyllä pieni tissivako olla esillä, rintava kun olen niin se on oma vikani.. paitsi, että! en ehkä olekaan moraaliton koska muistin juuri etten asu Afganistanissa vaan turvallisessa ja vapaassa Suomessa jossa jokaisella on oikeus päättää omasta pukeutumisestaan, oikeus päättää kenet haluaa kumppanikseen ja oikeus päättää omasta elämästään. Valitettavasti SINÄ kirjoittaja taidat olla seksuaalisesti moraaliton ja heikko ihmisluonne. Jos paheksut Suomalaisia naisia niin muuta ihmeessä johonkin parempaan maahan asumaan. Mutta uskon edelleen tämän kirjoituksen olevan provo! Hyvää päivän jatkoa! Aurinkoista kevättä ja parempaa onnea naisten suhteen! :-)

Satu Holden

Voi Pentti parkaa! Niin viedaan kuin passia narussa. Ja seksiakin joutuu harrastamaan!

Riku Airaksinen

Ihan tavalliselta tarinaltahan tuo kuulostaa; naistenlehtien lukijoille tarina vain aukeaisi paremmin korvaamalla "seksi, tissit ja minihame" rakkaudella (ensisilmäyksellä) ja intohimolla. Näkökulma vain on käännetty parisuhteen tosiasiallisen maksajan puolelle.

Virpi Hannila-Salonen

Ensin luulin, että kirjoitus on huumorisävytteinen...mutta ilmeisestikään ei. Hyvät naurut sain, onneksi omaan tuttavapiiriin ei kuulu tällaisia miesuhreja. Ovat siis pystyneet vastustamaan omia eläimellisiä viettejään, kun naiset rintavarustuksiaan ovat työntäneet esille =D Hmmm, entäs ne pyllynpyörittäjät??
No tyhmyydestä sakotetaan, jos mies oikeasti tuntee olevansa PAKOTETTU pettämään, silloin on sille rakkaalle vaimollekin onnellisempi tilanne, että mies menee vaihtoon. Ja sitten se uusi nainen alkaa vielä VAATIA lapsia. Tietenkään mies ei voi siitä kieltäytyä, koska miehillä ei tunnetusti ole omia aivoja.
Tiedän muuten monia parisuhteita, joissa mies työttömänä ja nainen töissä. En pahemmin ole kuullut näiden perhettään elättävien naisten valittavan asiasta. Kaikilla asioilla on kääntöpuolensa ja jokainen nainen, mies ja suhde on ainutkertainen.

Kirsi Männistö

Ensin nauratti ja sitten itketti. Ajattelin vaan lapsiasi, joista vielä joudut maksamaan, sinuthan vaan otettiin elättäjäksi ei isäksi. Suomessa myös mies voi sanoa ei. Ja selvennys, ei tuo Eevakaan kovin fiksu ollut: olisi ottanut hiukan vanhemman vielä niin pääsisi perintörahoihin kiinni.. ai niin, eihän siitä mitään rahaa jää kun monta perhettä elättää. ja kuiva vanha suhde olisi ollut parempi..no ehkäpä vanha muija olis melko pian ottanu jalat alleen.

Ja hiukan ärsytti se että Suomessakin miehiä oikeasti raiskataan ja seksuaalisesti käytetään hyväksi..ja toiset nauraa tälle..

Käyttäjän JuuliaJrvenp kuva
Juulia Järvi

Ei sukupuolella ja tyhmyydellä ole lopulta tekemistä toistensa kanssa.

Ehdottaisin Aholan kuvailemille idiooteille, joilla ei ole mitään itsehillintää, että laittavat vaikkapa mustat lasit päähänsä, niin eivät näe niitä kauniita nuoria naisia (tai miehiä), joita eivät voi vastustaa.

Kannattaa myös opetella puhumaan. Joskus voi olla hyödyllinen taito osata sanoa, että en muuten enää halua lapsia, tai ylipäätään kysyä toiselta ennen suhteeseen hyppäämistä, mitä hän haluaa elämältään.

Mutta ei kai tämä postaus voi olla tosissaan kirjoitettu? Jos on, niin sitten käy kyllä kirjoittajaa sääliksi.

Pauli Kossila

Jos vaimot eivät menettäisi mielenkiintoaan miehiinsä eivätkä ottaisi heitä itsestäänselvyytenä vaan aktiivisesti ylläpitäisivät parisuhdetta välittämisellä ja hellyydellä, saattaisivat ne nuoret rinnatkin kiinnostaa paljon vähemmän...

Toimituksen poiminnat