MikkoAhola

Vammaisten vanhuspakolaisten sijaan valkoihoisia nuoria eurooppalaisia Suomeen?

Onko vihreät ja Cronberg piilohalla-aholaisia, kun ovat muuttamassa linjaa maahanmuuttoa kohtaan. Nyt tänne halutaankin nuoria, koulutettuja, valkohihoisia espanjalaisia ja kreikkalaisia nuoria, ja perinteinen linja, valita tänne lukutaidottomia, vammaisia, eläkeikää lähestyviä pakolaisia, jotka eivät millekään muulle maille kelpaa.

Suunnaton itsekyys maahanmuuttopolitiikassa on astumassa entisen uhrautuvan, ja köyhiä ja heikkoja painottavan siirtolais-pakolaispolitiikan tilalle.

Ovatko vihreät todella keskustelleet asiasta ja päättäneet, että siirtolaispolitiikan linjaksi on otettava maahamuuttajien koulutus ja heidän panos maamme työvoiman tarpeelle?

Tosin vihreät ovat lähteneet jo muuttamaan siirtolaispolitiikkaansa vähin äänin jo viime vuonna, jolloin Vihreät naiset ottivat linjauksen, jonka mukaan ihmiskaupan vastustaminen otetaan tärkeäksi agendaksi siirtolaispolitiikassa. Maailman siirtolaisuudessa on havaittavissa se ilmiö, että kaikkein köyhimmät ja varattomimmat eivät lähde siirtolaisiksi. Heillä ei ole varaa. Siirtolaisiksi lähtevät lähtömaiden varakkaammat ihmiset, joilla on varaa siirtolaiseksi lähtemiseen. Ihmiskauppa, eli se, että matkan ja siirtolaiseksi lähtemisen kustannukset on maksettu myöhemmin takaisin muuton kohdemmaassa tehdyllä työllä on avannut siirtolaisuuden mahdollisuuden myös köyhille siirtolaisille.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän AnteroTossavainen kuva
Antero Tossavainen

Enemmän Eurooppaa, sanoisi Stub. Eli , Suomeenkin työttömyysluvut Espanjan ja Kreikan tasoiseksi.

Marko Kervinen

Vaikea valinta, muslimeja joilla on oma päämääränsä mutta se EI ole Suomen etu. Jos voisi laskea paljon on Suomi hyötynyt/menttänyt puhdasta rahaa ottamalla VAIN muslimeja. Miksi ei nyt voi ottaa kristittyjä espanjalaisia joiden kanssa Suomalainen tulee toimeen toisin kuin näiden muslimien kanssa.

Eikö ole niin ettei musliminainen voi olla EDES hoitotyössä koska se loukkaa aviomiehen ylpeyttä?

ELi ei ole huutavaan sairaanhoitoalan työvoimapulaan apuja msulimitaustaisista. Niin ja muslimiehethän eivät voi hoitaa vääräuskoisia.

Todistakaa vääräksi, esitelkää muslimit jotka voivat hoitaa vääräuskoisia.

Kyllä espanjalaisille, ei sille toiselle porukalle.

Tämä on vain selvää käytännöllisyyttä, kenestä on apua Suomelle, kenestä ei.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Seikoitit nyt katoliset ja muslimit. Juttu oli niin, että katoliset sairaalat eivät voineet Saksassa ottaa raiskauksen uhria hoitoon ja oikeuslääketieteelliseen tutkimukseen, koska urhi olisi voinut kysyä reseptiä jälkiehkäisyyn.

http://veikkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130660-k...

No, kreikkalaiset ovat ainakin ortodokseja, ja katolilaisuudesta huolimatta Espnjassa tehdään abortteja maailmanennätystahtiin.

Marko Kervinen

Vertailin nyt kohua aiheuttanutta espanjalaisista. Ovat parasta ainesta mitä tänne voi toivoa verrattuna mitä on "saatu".

Tämän lisään vielä.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/useat-suo...

Vanha juttu että yksi aviomies ja neljä vaoimoa asuvat erillään tukien maksimoimiseksi.

Suuri haitta Suomelle. Olen monasti pyytänyt maahanmuuttoa haluaville, miksi eivät halua valita sitä porukkaa mikä tänne tulee vaan kaikki pitää päästää.

EIkö kannattaisi ottaa oikeasti rehellistä väkeä?

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Sunnuntain Daily Mail kertoi muuttuvasta Britanniasta. Siinä kysyttiin onko maa milloinkaan muuttunut niin dramaattisesti? Britannia on ottanut vastaan puolalaisia työntekijöitä. Puolalaiset ovat perustaneet omia liikkeitä, oppineet maan kielen ja vallanneet työmarkkinat niin, että omille ei tahdo löytyä enää töitä.Puoala on Britannian toiseksi yleisin puhuttu kieli. Seuraavaksi kun Romania ja Bulgaria vapautuvat ja niiden kansalaiset voivat muuttaa vapaasti Englantiin työmarkkinat siirtyvät heille ja taas britit nuolevat näppejään. Halpatyöläiset vievät paikat. Pelkona on myös, että nämä seuraavan aallon muuttajat alkavat käyttää Englannin sosiaaliturvaa hyväkseen ja mistä rahat sellaiseen löytyvät.
Englanti on aina katsonut omaa parastan ja saanut parhaat päältä. Sitähän täällä ei ole osattu. Olemme niin nöyriä ja kilttejä. Miksi?

Jari Reinikka

Itse luulin joskus muinoin kun puhuttiin EU:sta ja vapaasta liikkuvuudesta, että se tarkoittaisi eurooppalaisten vapaata liikkumista maasta toiseen Euroopassa esim. työn perässä. Käytäntö osoitti sen tarkoittavan muiden kuin eurooppalaisten liikkumista euroopan sisällä sosiaalietuuksien sekä viiden euron töiden perässä.

Toimituksen poiminnat