MikkoAhola

Suostuisitko maksamaan maahanmuuttajia morkkaavasta mediasisällöstä?

Perussuomalaisten Tossavainen pohdiskelee entisenä lehtimiehenä somea, nettilehtiä ja maksumuureja. Ja myös Hesarin kohtaloa nettiaikana.

Itse kuitenkin miettisin sitä, voidaanko näitä maahanmuuttokriittisiä ja maahanmuuttajia, etenkin muslimeja, kritisoivia kirjoituksia koskaan saada maksullisen median sisällöksi.

Yleensä ne netin sivustot, joilla kovaa maahanmuuttokritiikkiä ja vähemmistöjä syrjivää vihapuhetta esiintyy, ovat ilmaisia. Niiden lukeminen ei maksa mitään.

Epäilen, että kukaan koskaan tällaisista sisällöistä suostuu maksamaankaan.

Miettikääpä nyt itse. Miksi maksaisit euron siitä, että joku toistaa taas ne syytökset muslimeja kohtaan, mitä tavallisesti ilmaisista nettipläjäyksistä saa lukea? Nämä jututhan ovat jo läpikuluneita, ja toistavat samaa kaavaa: "maahanmuuttajat raiskaavat, kamelipaimenet eivät koskaan sopeudu työelämään, Ruotsin lähiöt ovat niin levottomia, että poliisitkaan eivät uskalla sinne enää mennä".

Myös se, että jos joku perustaisi pakkoruotsia vastustavan sivuston, ja pyytäisi lukuoikeuksista 1 €, niin kuka sellaisesta maksaisi? Sinäkö?

Voi olla niin, että koko maahanmuuttokriittisen puheen olemassaolo riippuu siitä, onnistuvatko mediatalot siirtämään netinkäyttäjät maksumuurien sisään, ja jääkö maksumuurien ulkopuolelle muita lukijoita houkuttelevia kohteita, kuin YLE?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

No yle suoltaa jo englannin, venäjän, ruotsin ja saamenkielen uutisia.
Mikä seuraava? Luontevin olisi somali...

Sixten Korhonen

En maksaisi!
Teen sen itsekkin ilimatteeksi.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pilapiirtäjä Kari Suomalainen kuoli vuonna 1999. Hän erosi HS:sta vuonna 1991 , koska päätoimittaja Janne Virkkunen ei suostunut julkaisemaan pilapiirtäjän somaliaiheisia pilapiirroksia.

Uskoakseni moni suomalainen olisi valmis maksamaan euron päivässä, jos sillä saataisiin rakastettu pilapiirtäjämme takaisin työpöytänsä ääreen.

P.S. Kyseessä ei Kari Suomalaisen kohdalla ollut kuitenkaan maahanmuuttajien morkkaus. Itse asiassa päinvastoin. " Viisumi ja työlupa" :):):):)

Käyttäjän yorka kuva
Atte Rätt

Enpä kyllä maksa, kun sitä varten on tosiaan ilmaisia alustoja ihan riittävästi. Maksullinen media saa aivan rauhassa keskittyä toimittajatyttöjen askartelemaan poliittisesti korrektiin punavihermädätykseen, kuten tähänkin asti.

Marko Huttunen

Miten olisi Mikko, maksaisitko euron päivässä uutisoinnista jossa käsiteltäiisiin maahanmuuttoa neutraalisti ja realistisesti?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset