MikkoAhola

Rikkaruohomies puuttuisi nyt myös perhe-elämääsi

Suomalaisissa perheissä on tapana, että lasten ollessa pieniä perheen äiti panostaa vähemmän työelämään ja uraansa, ja pyrkii hoitamaan lapset mahdollisimman hyvin. Juhana Vartiainen, joka Ruotsissa asuessaan sai feminismitartunnan puhuu, että tämä tapa, jota varmaan sinäkin olet perhe-elämässäsi noudattanut, on väärä.

http://www.helsinginkokoomus.fi/feminismi-ja-valtiovarainministerio/

Ei. Lasten hellä hoitaminen on talousviisaan mukaan feminismin vastaista ja hidastaa talouskasvua, kun naiset eivät panosta täysillä työelämään. Jos äiti lyhentää työaikojaan ja hellii lapsiaan pullantuoksuisessa kodissa, niin tämä ei tehotalousviisaan mukaan ole oikein.

Feminismin nimissä Vartiainen vaatii, että naisten pitää hoputtaa itsensä takaisin uraputkeen kiitämään mahdollisimman nopeasti synnytyksen jälkeen. Feminismikin pitää valjastaa talouden alttarille ja liiallisesta lastenhoidosta pitää tehdä vaimollesi huonoa omaatuntoa herättävä asia.

No, onneksi Keskusta voittaa vaalit, ja keskustalaiset kyllä ymmärtävät mikä on äidin merkitys pienille lapsille ja miten lapset kaipaavat rakastavaa ja lämmintä äitiä, eikä uraputkessa kiitävää tehoäitiä, joka viettää hetken ”laatuaikaa” lastensa kanssa ja pahimmassa tapauksessa sitten jättää lapsensa filippiiniläisen lastenhoitajan hoiviin, sillä Vartiainen kannattaa maahanmuuton vapauttamista ja halpatyövoiman tuomista talouttamme piristämään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat