MikkoAhola

Seksirikollisuus, kun ilmastopakolaiset vyöryvät Suomeen

 

Perussuomalaiset luovat kuvaa, että pakolaisten pääsy Suomeen voitaisiin jotenkin kokonaan estää, mutta ilmastonmuutoksen myötä, kun omat asuinalueet muuttuvat asuinkelvottomiksi, alkaa ilmastopakolaisten vyöry, jota ei mikään pysäytä.

Miten sitten käy lapsiin kohdistuvan seksirikollisuuden? Lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot eivät ole tyypillisiä vain Lähi-idän kansoille, vaan kokonaiskuva lienee sellainen, että lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot ovat tyypillisiä lähes kaikille kehittyville maille. Tosin tästä emme voi sanoa mitään varmaa, sillä asiasta ei ole tehty tutkimuksia. Kun tutkimuksia on tehty, niin lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot ovat hämmästyttävän yleisiä. Esimerkiksi, kun asiaa tutkittiin Intiassa, niin paljastui, että noin puolet intialaisista lapsista oli joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. Afrikasta on vaikea sanoa, koska tutkimuksia ei ole tehty, mutta yksittäiset uutiset esimerkiksi opettajien oppilaisiinsa kohdistamista raiskauksista Etelä-Afrikassa herättävät epäilyjä, että lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot ovat sielläkin yleisiä.

Kun sitten tulevaisuudessa maahamme tulee suuria määriä ilmastopakolaisia, niin näillä on kulttuurinsa puolesta hyvin samanlainen asennoituminen lapsiin seksiobjekteina, kuin nykyisilläkin lapsiseksiin syyllistyneillä maahantulijoilla. Mitä me voimme sitten tässä tapauksessa tehdä? Vaihtoehtoja ei liene muita, kuin että luovumme nuorison nykyisestä vapaudesta, ja alamme vahtia tiukasti lapsiemme tekoja. Tyttäret eivät enää saa juosta vapaina kaupungin kaduilla, vaan heidät viedään autoilla kavereidensa luokse illanistujaisiin ja haetaan autoilla pois. Tällainen tyttärien vahtiminen on ollut viime aikoihin saakka hyvin yleistä Etelä-Euroopan maissa.

Ei voida olettaa, että ilmastopakolaiset omaksuisivat hetkessä pohjoismaalaisen käyttäytymisnormiston, vaan meidän tulee muuttaa omaa normistoamme vastaamaan pakolaisten ja suomalaisten sekayhteiskuntaa.

Perussuomalaiset ovat siitä kummallinen ryhmä, että he kieltäytyvät näkemästä ilmastopakolaisuuden välttämättömyyttä eivätkä lähde mukaan ilmastotalkoisiin ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Meillä on kuitenkin vielä hetki aikaa pysäyttää ilmastonmuutos, jos me kaikki sen pysäyttämiseen sitoudumme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

"Perussuomalaiset ovat siitä kummallinen ryhmä, että he kieltäytyvät näkemästä ilmastopakolaisuuden välttämättömyyttä"

Tuskin Perussuomalaiset kieltäytyvät näkemästä luonnonkatastrofeja sen kummemmin kuin muutkaan.

Esim. jo yksin Bangladeshin rannikkoalueelta on laskettu lähtevän liikkeelle 8 miljoonaa ihmistä, jos merivedenpinta siellä nousee pysyvästi 2 cm.

Ei kai näiden skenarioiden relevanssia kukaan kiellä: on mahdollista, että näin käy.

Miten Suomi ja suomalaiset sitten reagoivat asiaan, on sitten jo toinen juttu.

Emme voi reagoida mitenkään, jos täysi päätösvalta Suomen asioista on EU:lla.

Voimme itse päättää, miten reagoimme, jos päätösvalta on itsellämme.

Perussuomalaiset haluavat pysyttää päätösvallan suomalaisten asioihin liityen kansallisella tasolla niin, ettei EU kävele tahtomme yli miten sattuu.

Erityisesti Perussuomalaiset ovat peränneet tätä kansallista itsemääräämisoikeutta viime aikoina turvapaikanhakijoihin liittyen.

Moneen kertaan on todettu, että Suomi on yksi maailman kalleimmista maista ihmisten asuttamiseen. Samalla rahalla, millä nyt asutetaan porukkaa kylmään (ja täten lämmitystä suurimman osan vuodessa tarvitsevaan) Suomeen, saataisiin jossakin ilmastollisesti suotuisammissa olosuhteissa enemmän aikaan.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Ilmastopakolaisten siirtyessä kääntöpiirien väliltä napa-alueille kiihdyttävät ilmastonmuutosta.

Birgitta Kesseli

Lämpeneminen on voimakkaampaa pohjoisella pallonpuoliskolla. Se voi tarkoittaa, että metsämme tuhoutuvat, kun uudet tuholaislajit valtaavat yksitotisia talouspuistikkojamme. Sittenpä täällä ei suomalaiselle enää muuta olekaan kuin liittyä saamelaisten harvaan joukkoon paljakoille tuntureille.

Etelässä palavat metsät ja jatkuvat sotien savut matkaavat ilmavirtojen mukana pohjoisille jäätiköille. Jäätiköt tummuvat ja sulaminen kiihtyy.

Birgitta Kesseli

Ilmastopakoilaiset?
Ehkä paremminkin liikakansoittuneet väestönosat.

Vai tarkoitatko somaleita, joita ei nyt missään näy, koska ovat ilmastopaossa Afrikassa?

Suomestakin olisi voitu lähteä ilmastoa pakoon, hirsitöllissä oli pakkasta, vesi jäässä ja tulukset varastettu.

Vihreältä tuo Kongo näyttää:

https://www.google.com/maps/place/Kongon+demokraattinen+tasavalta/@-3.9509536,3.2078031,9391482m/data=!3m1!1e3!4m13!1m7!3m6!1s0x1979facf9a7546bd:0x4c63e5eac93f141!2sKongon+demokraattinen+tasavalta!3b1!8m2!3d-4.038333!4d21.758664!3m4!1s0x1979facf9a7546bd:0x4c63e5eac93f141!8m2!3d-4.038333!4d21.758664

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Onko se ilmastonmuutosta, jos väki sikiää enemmän kuin kotitanner pystyy elättämään tai asuttamaan? Toisaalta meidänkin jälkeläisten on joskus vielä lähdettävä jäitä pakoon Välimeren rannoille ja luulenpa, että ei oteta avosylin vastaan.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Mikäli ilmastonmuutos on ihmisen aiheuttamaa, tulisi meidän kipin kapin siirtyä lämpimimmille vyöhykkeilleja ja hylätä iglumme.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Afrikka löytänee vielä sen viisasten kiven, jonka avulla se meidät taloudellisesti nitistää, ja se kivi on tietysti aurinko ja siitä saatava liki ilmainen energia. Me täällä keräilemme sitten tammikuun pimeinä öinä käpyjä.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Afrikasta olemme lähtöisin, ja pitkässä juoksussa Afrikkaan kaikki palaamme. Tosin voi olla ettei meitä oteta vastaan vaan rajat laitetaan kiinni ja kuolemme pakkaseen ja jäämassojen alle.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Heti Ensimmäinen lause vei kokonaan uskottavuuden jutullesi.

"Perussuomalaiset luovat kuvaa, että pakolaisten pääsy Suomeen voitaisiin jotenkin kokonaan estää, mutta ilmastonmuutoksen myötä, kun omat asuinalueet muuttuvat asuinkelvottomiksi, alkaa ilmastopakolaisten vyöry, jota ei mikään pysäytä""

Kukaan ei väitä että kokonaan pitäisi estää!
Ja todellakin jos tahtoa olisi, se voitaisiin estää!

+ katsotaan sitten +100v. päästä kun he tuon takia ehkä tulevat tänne!

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Jos ilmastonmuutoksen vastainen taistelu on kiinni globaalien päästöjen vähennyksistä, on se taistelu hävitty jo ajat sitten. Nyt poliitikkomme hurskastelevat ja pyörivät joidenkin ideologisten ja täysin marginaalisten asioiden ympärillä, mutta varsinaista ratkaisua ei edes yritetä löytää.

Jos ihmiskunta haluaa todella puuttua ratkaisevasti päästöjensä vähentämiseen, merkitsee se tuntuvaa elintason ja hyvinvoinnin laskua. Koko markkinatalouden perusteet tulisi muuttaa. Kulutuskeskeinen yhteiskunta pitäisi romuttaa. Kaikki kasvuun perustuvat laskelmat ja valtioiden budjetit, joilla yhteiskunnan palveluita ylläpidetään, menisivät romukoppaan.

Nythän kaikki perustuu kasvuun ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Jokainen sukupolvi haluaa enemmän kuin edellinen. Jokainen sukupolvi matkustaa ja kuluttaa enemmän kuin vanhempansa. Tavaraa valmistetaan ja ostetaan joka vuosi enemmän ja enemmän. Kuka tällaisen kehityksen pysäyttää? Ei yksikään demokratia.

Ihmiskunnan pitäisi elää Pentti Linkolan oppien mukaan, mutta Linkolan opit eivät ole kelvanneet edes vihreille. Muutenkin vihreät ovat koko asiassa eniten hurskastelleet eivätkä näe metsää puilta.

Suomen pitäisi laittaa taloutensa kuntoon, jotta mahdollisen ilmastonmuutokset negatiiviset asiat voitaisiin kohdata ja hoitaa ja keskittyä hyötymään teknisesti ja taloudellisesti ilmastonmuutoksen positiivisista vaikutuksista. Kaikki muu puuhastelu on kosmetiikkaa, joka maksaa paljon eikä vaikuta mihinkään.

Käyttäjän PekkaSaikkonen kuva
Pekka Saikkonen

"...ilmastonmuutoksen myötä, kun omat asuinalueet muuttuvat asuinkelvottomiksi, alkaa ilmastopakolaisten vyöry, jota ei mikään pysäytä."

Olettaisin, että valtioilla on vielä tuolloinkin väkivaltamonopoli alueillaan ja, jos tahtoa löytyy, aina enemmän patoamiskeinoja kuin pakolaisvyöryllä voimaa etenemiseen.

Toivon todellakin, että emme koskaan joudu mittaamaan tämän olettamuksen paikkansapitävyyttä.

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

"Olettaisin, että valtioilla on vielä tuolloinkin väkivaltamonopoli alueillaan ja, jos tahtoa löytyy, aina enemmän patoamiskeinoja kuin pakolaisvyöryllä voimaa etenemiseen."

Talvisodan aikoihin oli, nykyisten (2015-lähtien) sisäministerien aikana on vanhat uhohdettu.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Mihin perustat väitteesi, että ilmastopakolaisten vyöryä ei mikään pysäytä? Välimerta on hyvin helppo valvoa ja Kreikan ja Turkin vastaista rajaa pystyy pitämään hallussaan suhteellisen pienetkin maavoimat. Tietysti kaikki ihmisoikeussopimukset ovat siinä vaiheessa lentäneet roskakoriin ja historia tuomitsisi teurastuksen, mutta hyvin helppoa ilmastopakolaisten vyöryn pysäyttäminen teknisesti olisi.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Ilmastopakolaiset voivat koukata Suomeen Venäjän kautta.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

On siihen rajalle pysäytetty miljoona aseistautunuttakin miestä, miksi aseettomien pysäyttäminen olisi yhtään sen vaikeampaa?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #17

Entäs kun tulee se toinen miljoona? Tai yhdestoista?

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #20

Täytyy varmaan ihan aluksi sanoa, että en todellakaan kannata aseettomien siviilien tappamista (joku tämän muuten käsittää tahallaan väärin), vaan puhe on ainoastaan siitä voidaanko ihmisjoukot teknisesti pysäyttää vai ei.

Olen aivan varma, että massat pysähtyisivät jo muutaman tuhannen ampumisen/räjäyttämisen/polttamisen/younameit jälkeen. Jos kuitenkin ihmismassat jatkaisivat etenemistään, niin kyllä nykyaikaisilla aseilla tuo hoituisi, oli sitten tulossa miljoona tai kaksikymmentä miljoonaa.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Herää kyllä mieleen sellainenkin kysymys, että pystyisikö mielestäsi siis esim. Venäjä valloittamaan Suomen kävelyttämällä 10 miljoonaa kansalaistaan rajan yli? Jos ilmastopakolaisia ei voida torjua, niin kuinka sitten aseettomat venäläiset?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Joku muukin tärähtänyt on laittanu raiskaukset ilmastonmuutoksen piikkiin joskus. Muistaakseni YK julisti aikoja sitten että 2010 ilmastopakolaisia on 50miljoonaa. 1 ilmoittautui mutta yksikään maa ei antanut ilmastopakolaisen "statusta" . Ilmastoa "paetaan" nykyään ja myös ennenkin kylmästä kuumaan suuntaan. Aina kun suunta on kuumasta kylmään niin syy taitaa olla ilmainen elämä muiden kustannuksella.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Suomen ilmasto on ihmisille paljon vihamielisempi kuin Afrikassa.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Sanasaivartelua ehkä, mutta alituinen "pakolaisen" väärinkäyttö (esim. turvapaikanhakijoista) jo kyllästyttää.

Miksi puhua harhaanjohtavasti ilmastopakolaisista, kun kyseessä olisivat selvästi siirtolaiset tai ilmastonmuutoksen uhrit?

Vai vainoaako ilmasto henkilöitä? Onko joillakin perusteltua aihetta pelätä joutuvansa vainotuksi rodun, uskonnon, kansallisuuden, tiettyyn yhteiskuntaluokkaan kuulumisen tai poliittisen mielipiteen johdosta, oleskellen kotimaansa ulkopuolella ja ollen kykenemätön tai sellaisen pelon johdosta haluton turvautumaan sanotun maan suojaan ilmastoa vastaan; tai joka olematta minkään maan kansalainen oleskelee entisen pysyvän asuinmaansa ulkopuolella ja edellä mainittujen seikkojen tähden on kykenemätön tai sanotun ilmaston pelon vuoksi haluton palaamaan sinne?

Pakolaisuus käsitteenä on määritelty Geneven sopimuksessa tarkoittamaan vainon kohteena olevia, siis miksipä väärinkäyttää sitä luonnonilmiöiden tai ihmisen hallitsemattoman väestöräjähdyksen seurauksiin.

Käyttäjän juholaatu kuva
Juho Laatu

> Lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot eivät ole tyypillisiä vain Lähi-idän kansoille, vaan kokonaiskuva lienee sellainen, että lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot ovat tyypillisiä lähes kaikille kehittyville maille.

Lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia on kaikissa maissa. Myös Suomi on tälalinen maa (kantasuomalaistenkin osalta). Kehittyvät maat eivät ole tässä asiassa välttämättä missään erityisasemassa. Epävakaa yhteiskunta voi tosin mahdollistaa kaikenlaisten rikoksten tekemisen.

Tässä nyt keskustellussa rikosaallosta (joka muodostaa Suomen lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista vain pienen osan) kyse on ilmeisestikin samasta aallosta, joka on toteutunut ympäri Eurooppaa jo monessa maassa. Selvin yhdistävä tekijä ja selitys on kai muslimienemmistöisten maiden ja länsimaiden käytöstapojen konflikti. Ilmiö ei rajoitu Lähi-itään, vaan esimerkiksi Englannissa ilmiö liittyy vahvasti myös pakistanilaistaustaisiin miehiin. Kyse ei ole myöskään pelkästään tuoreista maahanmuuttajista, vaan joukossa on paljon myös syntyperäisiä maan kansalaisia. Muiden uskontojen kuin islamin harjoittajia noissa (yhteen niputamissani) tapauksissa on vain vähän. Uhrit taitavat olla lähes poikkeuksetta muita kuin muslimeita.

> Ei voida olettaa, että ilmastopakolaiset omaksuisivat hetkessä pohjoismaalaisen käyttäytymisnormiston, vaan meidän tulee muuttaa omaa normistoamme vastaamaan pakolaisten ja suomalaisten sekayhteiskuntaa.

Tuon voi lukea huonostikin. Et kai tarkoita, että jos joku katsoo kadulla vapaasti liikkuvien alaikäisten lasten olevan "luvallista riistaa", tuo pitäisi hyväksyä. Kai pitää ajatella ennemminkin niin, että maahantulijoiden on luovuttava tuollaisista ajatuksista jo heti maahan astuessaan. Ajatuksesi siitä, että suomalistenkin tulisi ryhtyä vartioimaan alaikäisten tyttöjen toimia jatkuvasti raiskausten pelossa ei ole hyvä ehdotus. Parempi estää moinen kehitys kokonaan.

> Perussuomalaiset ovat siitä kummallinen ryhmä, että he kieltäytyvät näkemästä ilmastopakolaisuuden välttämättömyyttä eivätkä lähde mukaan ilmastotalkoisiin ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Puhut kahdesta eri asiasta. Ilmastonmuuutos on todellinen ongelma, johon on puututtava. Mutta ilmastopakolaisuus ei ole mikään välttämättömyys, etenkään siinä mielessä, että se merkitsisi jatkuvaa muuttoaaltoa Suomeen, eikä Suomeen nyt kohdistuneessa muuttoaallossa pääsääntöisesti ole tästä kyse (vaikka jotain tuollaistakin vaikutusta voi taustalla epäillä olevan).

Toimituksen poiminnat