MikkoAhola

Kaikki blogit puheenaiheesta Lehdistön kriisi

Venäläisten tonttikaupat ja kauheat uhkakuvat - Pitääkö sinun pelätä?

Minulla ei ole tiedossani itselläni yhtään sellaista konkreettista tapausta, missä Suomen kansallinen turvallisuus olisi vaarantunut. Lehdistö eli media toki on toista mieltä, koska mikään ei myy niin hyvin kuin pelko. Poliitikot ovat vielä kaupallisempia, joten lähestyvien vaalien alla he kaikki ovat huolissaan Suomen turvallisuudesta ja venäläisten tonttikaupoista.

Taas natsit

Tämän päivän (5.9) Iltalehti tietää kertoa, että irlantilaisen Whyte's:in huutokauppakamari myy natsien vessapaperia. Itse uutinen ei kiinnosta pennin vertaa, mutta ainakin minua kiinnostaa se, onko Iltasanomilla ja Iltalehdellä joku “natsi” -toimittaja, joka päivästä toiseen löytää natsiaiheisia uutisia. On natsien kultajunaa, on natsien aseita, on natsien autokuljettajia, sihteereitä, vartijoita. Mistä ihmeestä uutisia oikein sikiää, onko joku eurooppalainen tai suomalainen trollitehdas, joka niitä pusaa.

Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja myöntää vainon perussuomalaisia kohtaan

Verkkouutisten Kasperi Summasen haastattelussa entinen Helsingin Sanomien ja Maaseudun Sanomien päätoimittaja, nykyinen Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja nostaa lehdistön punavihreän kuplan koko kansan silmien eteen.

Pentikäinen kertoo muun muuassa seuraavasti:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä